Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, February 07, 2009

Nur Qasyrina Al-Wani


Nur Qasyrina Al-Wani bermaksud Cahaya Istana Berwarna Warni..Comelnyer baby ni.. Rina ni anak Tasha, office mate umie..Time dia baru lahir dulu beratnyer x sampai pun 3kg..2kg lebih sikit jer..memang kecik..tp sekarang ni dah nak masuk 4 bulan berat dah 6 kg..Comelnyer..umie suka kat baby girl sb boleh pakaikan dia mcm baju..kalu boleh pakaikan baju warna pink..sb umie suka warna pink. .Anyway Rina..hope kalu dah besar nanti boleh la jd wanita solehah, berbudi bahasa mcm mak rina yang lemah lembut je tu..anyway Tasha dan Jamal..tahniah dapat baby girl...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...