Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, February 05, 2009

tensen...


ni la first time umie nak corat-coret dalm blog ni utk bulan 2/2009...tensen giler-giler dah ni...kerja byk memang tak boleh nak kata ape sb tiap-tiap hari kena wat byk kerja..sampai mati pun kerja tak kan habis..everything semua tak teratur dah sekarang ni yang membuatkan umie jadi kelam-kabut dan serabut..rasa nak balik rumah je..kalu tak pun..duduk dalam kereta soh org bawa umie pegi mana-mana sampai dah rasa penat duduk baru boleh lega kan otak ni..



tiap-tiap hari balik membebel je..nasib baik la umie dapat seseorang yang really-really faham perangai umie yang suka membebel pasal kerja kat ofis ni..thanks abang..i love you so much.. something yang umie suka kat abang umie ni..dia pandai tukar topik kalu umie membebel..ye la..perempuan kan..memang suka membebel pun..tp lepas membebel tu stop la sb dah habis cakap..baru la rasa lega..tu semuanya normal..


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...