Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, January 05, 2009

YEAR 2009

Welcome 2009...
Ni la 1st time nak update blog dalam tahun 2009 ni..umie start bercuti dari 25/12/2008 sehingga la 3/1/2009 baru balik dari sarawak. Nak prepare utk majlis pernikahan umie bulan 3 ni.. Hope berjalan la lancar majlisnya nanti..Jumpa mak andam dan jurugambar utk booking supaya diaorg dapat prepare utk majlis tu. Umie dapat rasakan tahun ni tahun yang amat mencabar..status pun akan bertukar dari "cik" ke "puan". So tanggungjawab pun makin bertambah...
Tema warna untuk majlis umie nanti warna pink..bilik tidur, perkakas dalam bilik semua umie dah siapkan dan dah catkan warna pink.. i like pink colour..so sweet..sometime warna pink menunjukkan peminat warna tu x matang...i don`t care..coz i like pink..bagi umie..pink just a colour..sama juga mcm umur..just a number..
Anyway..tahun baru ni..umie dah tanam banyak azam dan ready dengan kemungkinan yang berlaku..who care..??? but..umie still umie..umie still org yang sama xkan berubah oleh orang lain melainkan diri sendiri yang ingin mengubahnya...Hope that tahun ni umie dapat capai azam umie not only good 4 me..but utk org lain jugak...Rasanya belum lagi terlambat umie nak wish
"Happy New Year 2009"

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...