Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, January 12, 2009

ermmmm..sedapnyer...

Hari Ahad tu umie g jalan-jalan ngan housemate umie. Kitaorang jalan-jalan la ke Alamanda, Putrajaya. Dekat jer..tambang bas pun Rm0.50 je. Dah boring dok rumah. Perut pun rasa lapar la pulak. Biasanya kitaorg makan kat MCD. Memandangkan sekarang ni MCD dah kena boikot so..kitaorg tukar selera la pulak makan kat Burger King..Sedap gak la burgernya. Umie makan Chicken Grilled..Sedap..tp gambar burgernye xda la sb dah lapar..makan je la..hehe




Semua kedai kat Alamanda kitaorg masuk..Memandangkan dah penat..esoknya pulak nak kerja so..sebelum balik kitaorg singgah la pulak kat Big Apple Donuts & Coffee. Nasib baik la product ni x kena boikot gak..kalu x kempunan nak makan donutnye yang sedap hingga menjilat jari. Umie paling suka 'The Alien". Coklatnya memang sedap la..1st time makan donut ni time umie outstation di Kuching. Umie ngan cousin umie then dia punya pakwe pegi la The Spring. Shopping komplek ni dekat je ngan Bangunan Kerajaan. Kalu sesiapa nak g makan kat situ time lunch pun dekat je. Memang sedap la donutnye mengalahkan Dunkin' Donuts. Meh la try..x rugi. Sesiapa yang suka coklat tu..try la 'The Allien", pasti nak lagi...



Big Apple Donuts & Coffee

Coklat tu The Alien then kacang tu Go Nutz

1 comment:

  1. HI! just nak inform we all dah start blog http://bigapplealamanda.blogspot.com untuk news and updates. see you around

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...