Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 14, 2009

sedihnyer..




serabut betul umie hari ni..dahla pagi td bangun lambat..nasib baik la sampai ofis 7.21 pgi..yang sedihnyer, spek mata umie dah pecah sb jatuh pagi td..frust betul la hari ni..umie baru jer pakai spek tu 5 bulan. Beli time hujung bulan 8/2008. Apa boleh buat.. Tengahari td umie kuar jap nak pegi alamanda. Ingatkan nak beli la contct len..then tauke kedai tu ckp umie tak boleh nak pakai yang biasa. Kena pakai contact len anti silau. Kena tempah then selepas 3 hari baru boleh ambil. Umie dah puas berfikir so...umie ingat nak wat spek baru jer la..Mb pakai frame yang sama just cermin tu jer yang tukar..



spek kesayanganku...

umie pakai spek tahun 2007







No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...