Follow Us @umie.sapidah

Wednesday, April 10, 2019

Menu Detox dan Eat Clean

Assalamualaikum dan selamat tengahari.

Tengahari ni ada jualan di foyer ofis. Banyak yang jual makanan dan baju cantik-cantik jer. Tapi umie biasanya kalau jualan tu umie jarang nak beli baju tapi beli makanan jer. Yerla seminggu jer sekali kan. Tapi time membeli tu kena beringat sebab jangan terlebih membeli pulak..hehhe

So, seperti yang dijanjikan. Hari ini umie nak upload menu makanan yang umie makan sejak sebulan yang lalu.











Inilah antara makanan yang umie makan sepanjang detox dan eat clean. Walaupun makan sayur dan buah, alhamdulillah kenyang. Next post umie share resepi mcm mana umie buat ayam untuk dimakan bersama salad. Itulah antara favourite umie dan dicampur dengan bahan lain...yummy...



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...