Follow Us @umie.sapidah

Tuesday, August 15, 2017

Pasta Spiral Goreng










 Assalamualaikum..

Lama dah tak share resepi kan.. rasanya kalau dibuat kiraan.. post paling banyak adalah post tentang makanan kat blog umie ni. Then hari ni pulak baru la ada masa nak share resepi pasta.

Resepi pasta umie ni senang jer.. nak guna pasta pun boleh atau nak buat spagetti pun boleh sebab ada paste kimball mudah nak masak..hihih


inilah bahan-bahan yang umie guna.
  • pasta spiral
  • mushroom
  • kimball spagetti
  • ayam cincang
  • bawang besar dan bawang putih 
  • cili giling putri (untuk merahkan paste spagetti)


  Tumislah semua bahan di atas tu then jadilah seperti gambar no, 2 tu. Letak sikit parmesan cheese dan oregano. Rasa macam makan spagetti tapi guna pasta spiral..hehehe


 




Tadaaaa... siap dah....






2 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...