Follow Us @umie.sapidah

Wednesday, August 16, 2017

Tudung Bawal

Assalamualaikum..


Dari start kawin tahun 2009, umie memang suka betul jual tudung. TUdung umie beli dari KL dan jual secara online atau bawa ke ofis. Mesti ad ajer yang berminat nak beli sebab umie jual harga mampu milik dan kadang-kadang murah dari harga pasaran. Umie tahu, nak beli tudung bukan boleh pakai tudung tu hari-hari macam kita pakai barang kemas kan?

Umie suka tudung bawal.. mula beli pakai tudung bawal beli dari kawan-kawan yang balik ke Kelantan dan Terengganu dan kadang-kadang beli di Pasar Malam kalau ada nampak orang jual tudung bawal sulam tu. Harga tak yah cakp.. ada sehelai yang sulam simple pun dah cecah RM50.00. Bagi umie agak mahal tapi berbaloi dengan kualiti.

Then start bulan Julai 2017, umie start berniaga tudung balik tapi ni bukan tudung instant seperti sebelum ni tapi tudung bawal yang ada taburan belian tu. Belian buakn original tapi cukup menyerlah kalau dipakai dan tahan lama.











Ni antara koleksi tudung yang umie jual. Semuanya pre-order sebab customer boleh pilih warna dan nak design yang macam mana.. proses pengeposan dari 3-5 hari bekerja. Tudung ni umie order dari Kelantan. Kain tudung bawal ni kain Airis Premium/ Miyuki Premium/ Bawal No. 2. Kainnya sangat selesa. Batu berlian pulak adalah 90% copy swarovski memang berkilat dan tahan tanggal.

Kalau ada yang berminat nak tengok warna yang available tu boleh wahtsapp umie 0134215713 ye. 
Nanti umie akan share warna tudung yang available. Permintaan tinggi setiap hari..sebab tu ada warna yang kehabisan stock.



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...