Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, October 09, 2016

Kelas FBads

Assalamualaikum.. selamat berhujung minggu..
Dah masak untuk makan tnegahari? Masak apa tu?

Umie..? seperti biasa, sarapan merangkap makan tengahari..hehhee

ni umie nak cerita pasal aktiviti hari sabtu.. Hari Sukan Negara..eh.. bukan nak cerita pasal hari sukan..heheh.. umie nak cerita yang umie g kelas FBads anjuran Stokis Dexandra Putrajaya.

So ni 1st class Dexandra umie g.. Actually umie bukan rajin sangat nak g kelas bagai ni..hehe.. Kalau Shaklee pun.. tp kalau ada geng nak jer umie g..hehhe

Stokis Dexandra Putrajaya ni dah g kelas FBads ni itupun Stokis lain yang bagi tunjuk ajar..tak salahkan nak bagi ilmu secara percumakan.. tp biasanya yang free ni la org jarang nak hargai.. sebab tu ramai gak yang pergi kelas yang berbayar ni.. Nasib baik la Stokis Dexandra Putrjaya ni baik hati dia bagi kelas percuma untuk dropship dan agent bawah dia jer... umie g sesi petang..so tak ramai la yang datang sb pagi dah penuh...





Alhamdulillah... berjaya jugak umie buat iklan walaupun byk gak halangannya selepas Facebook umie kena block hari tu..macam-macam cara dah buat hantar report bagai ke FB.. dapat respond x boleh publish.. so balik dari kelas umie sambung cari ikhtiar balik nak settlekan masalah tu..

Kalau difikirkan balik.. aklau umie create page FB baru..adakah itu jalan penyelesaiannya.. mana tau facebook personal umie yang problemkan.. So, umie plan tukar nama page ke nama baru tp tak jauh beza sangat dengan nama page yang sebelum ni..



So.. inilah page FB umie.. Dexandra Scent --> boleh follow Dexandra Scent

Nak support page supplement Shaklee umie pun boleh gak --> VitaChat

Thanks for support umie..kawan-kawan...




3 comments:

  1. Wow bestnya lepas ni boleh la minta tunjuk ajar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. xda masalah rose.. dah buat dah video tp x upload lagi kat youtube

      Delete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...