Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, November 27, 2016

Dexandra MENIPU!!!

Assalamualaikum dan selamat tengari.. salam hujung minggu...

Kak umie nak bagi tau ni.. serius xsuka kena tipu, ditipu dan senagkatan dengannya..

Ni kak umie nak bagi tau ni.. saper pernah pakai perfume DEXANDRA? Mesti ramai dah guna dan maybe ada yang tak kenal lagi Dexandra tu apa kan...?

Dexandra ni produk keluaran bumiputera...Orang Malaysia jugak yang keluarkan dan rmaia dah yang beli dan dah pakai perfume tu siap repeat order banyak kali okay... apa yang istimewa sangat perfume ni?


DEXANDRA kata bau tahan lama dan boleh tahan sampai 8 jam..
Rasa macam tak percaya jer boleh tahan sampai 8 jam.. Kak Umie pakai tak sampai 8 jam tapi sebenarnya lebih dari 8 jam tau.

Sembur pagi turun kerja, balik kerja still ada lagi.. lepas mandi pun boleh dapat bau lagi bau perfume tu... You all rasa patut beli ke tak perfume macam ni?

Off Course la patut beli tau.. mana taknya.. harga berpatutuan dan dah kira murah dah tu... 1 botol 35ml RM65 untuk semenanjung dan RM70 untuk Sabah/Sarawak/Labuan dan 1 botol boleh tahan hampir 2 bulan.. so tak perlu nak beli setiap bulan tau.

Macam kak umie.. kak umie beli 2 botol sekali gus.. Kak umie pernah guna perfume HYPNOSE, PETITE CHERRIE, ZAHRA, BOMBSHELL dan DEXANDRA HER. Kak umie pakai tukar-tukar ikut mood hari tu dan aktiviti hari tu...

So you all.. kak umie memang recomended kan sangat perfume ni you all beli.

Nak beli kat sama? di mana?

Boleh whatsapp kak umie 0134215713.. nak free 1 botol tester dengan setiap pembelian 2 botol 35ml dari kak umie.

Cepat grab dari kak umie... stock perfume hampir semua ada...







No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...