Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, April 02, 2016

DETOX

Assalamualaikum... woooowwww....bersawang dah ni...dah hampir 2 bulan tak berupdate ni..
Since umie dah pindah ke jabatan lain, beban kerja memang tu memang tok sah nak katalah.. 2 bulan g outstation dari utara ke borneo..

Kalau yang dah berkeluarga dan suami yang tak faham kerja isteri nak g outstation macam ni memang mengamuk la macam tu..hihih.. so far umie alhamdulillah.. suami umie amat memahami dan terima kasih abang kerana memahami... umie tau dia baca blog umie ni..

Time outstation makan tak menentu.. makan tengahari pun boleh jam 5 petang.. pergi negeri orang macam-macam makanan nak di rasa.. Balik outstation badan jadi lesu dan perlukan detox..

Banyak produk di pasaran promote macam-macam jenis cara, makanan dan minuman untuk detox.. ada yang guna bahan sedia ada seperti buah-buahan dan air kosong.

Hari ni... ada promosi yang lalu lalang yang amat kerap di wall fb umie.. pasal detox ni jugak tp detox cara Shaklee..


Detox ni penting pada yang sedang mengamalkan apa-apa suplement pun sb kalau kita detox terlebih dahulu, toksin yang berada di dalam badna kita ni boleh disingkirkan dan tak membazir la kalau kita telan suplement mahal macam mana pun ia tidak diserap sepenuhnya pada badan. Sebab itu pentingnya detox.

So shaklee bulan NI berkempen untuk detox dengan cara Shaklee.. Kalau tengok pada gambar kat atas tu, semua supplement di atas tu umie dah pernah try dan ada yang memang umie amalkan sehingga sekarang ni iaitu VIVIX, HERBLAX dan PEPPERMINT GINGER PLUS.

Best tau produk kempen shaklee ni sb kalau beli semua tu dengan harga RM874.50 tetapi... kalau dah beli semua ni dah boleh dapat join Shaklee secara PERCUMA@FREE sebab apa?
Sebabnya jumlah ni dah melayakkan anda untuk mendaftar keahlian Shaklee tanpa perlu membayar yuran keahlian seumur hidup dan kalau dah mendaftar ahli.. harganya bukan lagi RM874.50 tetapi jauh lebih murah dari harga tu.

Boleh kongsikan dengan kawan-kawan.. mana tau ada yang nak vivix, nak pepermint ginger, nak alfalfa dan sebagainya.

Kalau anda nak tahu lebih lanjut... boleh sahajaya tinggalkan nom hp di ruang komen then umie akan hubungi anda atau pun boleh hubungi umie melalui whatsapp 013.421.5713..

Terima kasih.





1 comment:

  1. tulah kan kak umie..masa makan tu seronok je suap kan..dah lepas tu baru teringat nak kena kontrol..hehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...