Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, October 15, 2015

Sugarscarf Bangi


Sugarscarf dengan umie adalah Sugarscarf Bangi... Kalau dari putrajaya ni hampir setengah jam gak la kalau dah jalan sesak..
Walaupun dekat tp jarang gak nak pergi sorang.. kalau ada kawan tu memang dah pergi dah..hehhehe


http://umikgadismelanau.blogspot.com

Kat butik Sugarscarf Bangi ni pun banyak gak pilihannya dan CSnya pun peramah.. layan jer then try jer mana-mana tudung kat situ sampai puas hati..heheh



http://umikgadismelanau.blogspot.com

Hari tu ke butik ni sebab teman kan member... dia sampai jer dari Sarawak terus bawa dia datang sini.. then sebelum balik Sarawak pun singgah lagi..hehehhe

Kami mempunyai minat yang lebih kurang sama...


http://umikgadismelanau.blogspot.com

so.. sementara tunggu kawan tengah test tudung.. selfie sepukul..hhehehe...umie pakai warna Truffle Desert.. cara sebut and mana tudung tu pun dah rasa sedap... pakai pun rasa selesa..hehhee..
Koleksi Madison Sugarscarf umie ni dah lebih dari 10 helai..hehhee.. boleh g kerja hari-hari pakai 2 minggu berturut-turut..hehhee..



2 comments:

  1. waaa....kacak juak tudung rah sia ohhhh..bapa rega nya?? mahal kah?? heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kmk suka tudung tok... haga dlm rm85 dan ke atas.. shawl biasa n innr lingkungan harga rm4+ ke atas la.. boleh diat di website www.sugarscarf.com

      Delete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...