Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, January 20, 2014

Sakit Jantung Pembunuh No. 1

Assalamualaikum...

Sakit Jantung Pembunuh No. 1
ramai dah akui tp still ramai org yg ambik endah perkara ni...

tanggal 19 januari 2014... abg umie di masukkan ke ICU Hospital Umum Miri, Sarawak
setelah sesak nafas semasa bermain bola then pengsan dan terus di masukkan ke ICU..Ya Allah.. Tuhan jer yg tahu.. dugaan apakah ini...

abg umie ni anak ke 4 dari 6 adik beradik..dan dia memang aktif main bola sejak bujang lagi dan skrg dah anak 5 org... luluh rasa hati umie.. umie ada 2 org jer abg dan umie jarang nak cerita pasal 2 org abang umie ni... 

airmata xdpt nak stop dak memikirkan keadaan dia.. umie just dpt informasi dari keluarga terdekat yg g melawat... kalau ahli keluarga umie dirg xnak cerita detail sgt... bersabarlah wahai hati

SAKIT ITU REZEKI... itulah ungkapan yang selalu diungkapkan oleh ayah dan abg umie.. bahawa sakit yang dtg tu adalah rezeki...4 tahun berturut.. bermula dari ayah umie jatuh sakit sb stroke pada thn 2011 dan alhamdulillah.. Allah pjgkan umurnya.. 2012.. nenek sakit xboleh bangun sendiri still umurnya pjg, 2013 mak umie disahkan mengidap sakit buah pinggang... dan 2014 abg umie pulak masalah jantung...tp kami redha..setiap apa yang berlaku ada hikmahnya..itu tandanya Allah swt sayang...

sedikit info utk yang mengalami nyeri di bahagian tertentu terutamanya dada..


kawan-kawan doakanlah moga abg umie dipanjangkan umur.. moga Allah bagi peluang utk dia memperbaiki segala kekurangannya...

dan sebagai langkah berjaga2 umie dan husband amalkan makan coqhealth shaklee utk organ dalaman terutamanya jantung.. umie amalkan vivix shaklee... mencegah lebih baik dari merawat...

sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee boleh jer pm umie di fb athiyyah-hannani.blogspot.com atau page fb athiyyah hannani atau fb personal umie sapidah.



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...