Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, January 13, 2014

Legasi Anugerah Terindah di Kuching

Assalamualaikum...

rasa membara nak update blog hari ni.. maklumlah bonus shaklee dah masuk.. alhamdulillah.. 
utk pengetahuan u all..setiap 14hn setiap bulan bonus shaklee akan masuk akaun.. tp kalau pada 14hb tu cuti umum atau cuti hujung minggu biasanya akan masuk sehari lebih awal dari biasa...

sepanjang umie join shaklee sejak dr bulan 1 thn lepas.. dah 2 kali umie travel ke sarawak atas urusan shaklee.. biasanya pg sb ada sharing class..umie biasa akan jadi speaker..diberi peluang utk share pengalaman sb biasanya saper yang supervisor dan ke atas adalah leader dan downlinenya pun dah ramai...noe umie berpangkat Senior Coordinator.
 

 ni beberapa org yang join magic class santai di kuching sarawak pada 14.12.2013 hari tu..
dari kenal just melalui fb dan group wassap... ni face to face..hehehe... seronok sgt jumpa diorg yang peramah


 majoriti susur galur umie dari sarawak.. so umie rebut peluang ni nak jumpa member2 shaklee termasuk la jumpa anak dan mak shaklee umie... sebelah kiri yg pakai spek tu anak shaklee umie Noorbijana yg baru naik rank Supervisor bulan 12 hari tu.. dan dlm group umie dah ada 6 org Supervisor.. dan sebelah kanan tu pulak mak shaklee umie.. Aidawati namanya..

 Legasi Anugerah Terindah ni di pimpin oleh Master Nur Zahirah.. yg dahulunya dia adalah engineer Petronas dan telah berhenti kerja bulan 7/2013 sb nak buat fulltime Shaklee.. bygkan u all.. gaji diorg ni dah berapa ribu tp sanggup berhenti kerja.. dengan income sekarang dah pasif.. langgar dinding dah...
orgnya humble jer.. umur pun muda lagi...

1 day.. umie pun nak ikut jejak diorg.. nak jadi surirumah sepenuh masa dengan icome 5-6k sebulan.. in shaa Allah...terasa beruntungnya kenal shaklee dan join shaklee dari langsung terus xnak join...

kalau ada yang berminat nak tahu shaklee tu apa.. boleh jer pm umie..


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...