Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, January 26, 2014

Makan-Makan..jalan-jalan shaklee

Assalamualaikum...

dah lama x berupdate pasal jalan-jalan cari makan...
kalau hujung minggu.. biasanya umie akan keluar hari sabtu atau ahad... tp kalau keluar hari ahad rasa mcm xpuas jer cuti hujung minggu.. so...keluar sabtu mlm..x g jauh pun banting atau nilai jer.. sb tu jer yang kira dekat la dalam 20km dari rumah...hehhee...

petang semalam g banting sb nak try makan pizza golden fortune sempena raya cina kan..
biasanya time mcm ni g mcd.. tp umie dah lama x makan mcd.. dah lebih dari 1 tahun..hehehe


nilah ruper pizzanya... rasanya ok2 jer.. sama jer rasa mcm pizza lain..hehhehe


ada tambahan utk 1 set tu..n umie add sup sekali...
makan 2 org..pizzanya xhabis.. so bawa balik..

sejak makan suplemen shaklee ni.. mkn pun dah x seperti dulu.. kalau boring asyik makan jer..duduk rumah makan.. tp skrg umie byk amalkan minum air kosong bykjer...


 so ni wajah umie skrg ni.. no edit ok. guna hp cikai jer...mc cahaya cukup kan pizza hut banting ni kot..hehhehe






Kepada yang berminat...

Untuk membuat pesanan dengan harga istimewa @ konsultansi percuma,
Hubungi saya Pengedar Shaklee Anda:

Sms/Whatsapp : Umie Sapidah (013-4215713) 
Website : athiyyah-hannani.blogspot.com 
Fb Page: Athiyyah Hannani
ID : 892572
 



 


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...