Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, September 17, 2013

Shaklee move forward..sistem online

Assalamualaikum...

Alhamdulillah.. shaklee dah semakin maju...2.10.2013 ni shaklee nak lancarkan sistem online.. lepas ni..xyah la nak callhaklee nak tanya uv lagi dah.. boleh jer tgk sistem secara online.. nak order cara online.. nak transfer uv online, nak tgk dan monitor anak bisnes pun online...happy sgt...

Dah 8 bulan umie join shaklee..alhamdulillah.. semakin dipermudahkan utk umie mengorak langkah dan nak berjaya...



Sepanjang8 bulan bersama shaklee...umie happy sgt.. fanancial freedom dah semakin nampak dengan jelas apabila umie bersama shaklee.. semua tu atas keberkatan dan izin Allah utk umie dipertemukan dengan bisnes ni..
Ada yg masih ragu2 nak menjana pendapatan bersama shaklee? Kami di shaklee tidak mengabaikan mereka yang ingin berjaya.. yg ingin meningkatkan taraf ekonomi mereka...

Berminat utk menjana pendapatan bersama shaklee dan team shaklee sy..boleh jer pm umie...
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...