Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, June 17, 2013

ermmmmm

Assalamualaikum...

dah berabuk dah blog ni... hampir 3 minggu x berupdate..
walaupun lama ditinggalkan tp masuk jugak yang sudi nak jenguk blog umie ni..

 sejak kebelakangan ni memang sibuk sikit..
kerja ofis dah melambak.. hal bisnes lagi...
tp alhamdulillah.. dpat disettlekan sikit demi sedikit..
tp nak luangkan masa mengupdate blog ni memang payah ckit..
padahal byk jer nak cerita kat sini..

pasal trip ke Langkawi bulan 5 ri tu x sempat lagi nak update..

tpppp... sy masih sayang blog saya...


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...