Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, August 21, 2013

Penangan Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum...

Blog dah berhabuk... lama x update..
Ni sb sibuk bisnes.. blog terabai..hehhe.. don't worry.. lepas ni gigih nak update tiap2 hari sb ada customer tanya pasal shaklee dr blog..heheh..



Ni umie dah try collagen powder bersama vitamin shaklee yg lain. Collagen umie br guna 1 kotak.. memang cukup puas hati..dah 7 bulan umie berasama shaklee.. alhamdulillah...income pun dah meningkat.. semuanya atas berkat usaha dan doa....

Berminat nak dptkan produk shaklee dengan harga yang murah dab pasti u all akan kata.. MURAHNYA..

PM fb umie sapidah atau contact 0138213930 untuk maklumat lanjut..
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...