Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, March 03, 2012

Cuti emergency balik kampung

Assalamualaikum...

now, umie di kampung...emergency balik sarawak sb nenek sakit...tulah satu-satunya nenek umie yang tinggal...dia adalah mak kepada mak umie..

dah tua dah....badan pun x larat dah..then umie pun dia x kenal..dia asyik geleng kepala jer...

umie masuk jer ofis hari selasa setelah bercuti dari Labuan hari isnin hari tu..awal pagi umie dapat call dari mak minta umie kalau boleh balik kpg jenguk nenek...so umie inform pegawai umie then nak minta cuti 3 hari..in the spot umie apply cuti kat hrmis dan terus beli tiket online kat AA...nasib la kalau tiket mahal...nak wat mcm mana...terima jer la walaupun mahalkan..tulah pengorbanannya kalau dok jauh dari keluarga...

cerita pasal percutian umie ke Labuan xhbis lagi...nanti la umie update lagi k..lagi pun esok umie dah balik KL dah...kesian lak tgk suami umie tinggal sorang2..anyway, thanks to my hubby sebab memahami..

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...