Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, February 01, 2012

Selamat Hari Wilayah dan Karipap untuk Sarapan Pagi

Assalamualaikum....

Selamat Hari Wilayah u all....

Hari ni bgun agak lambat ckit....tp sempat lagi goreng karipap untuk sarapan pagi...
karipap ni umie wat mlm tadi...
dah 2 kali dah guna resepi yang sama ngan sblm ni..tp kali ni puas hati sb dapat tunjuk ajar dari puan punya resepi iaitu kak Hasue....u all terjah la blog dia..byk resepi sedap, menarik dan senang nak try....thanks kak sue...


karipap ni umie kelim sendiri sb kalau guna acuan tu..kejap dah terbuka balik...



disebabkan umie x beli lagi ayam...umie ust guna inti kentang kari jer..tp letak la perasa kiub ayam..sedap jugak...hehhee



minum lak ngan air milo...sedap...

tak rugi try resepi tu u all..u all klik jer pada nama Kak Hasue tu..umie dah siapkan link ke resepi ni...

selamat mencuba...


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...