Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, January 05, 2012

Lawatan ke Cawangan Ofis n Kedai Minyak Gamat

Assalamualaikum....

Semasa di Langkawi...we all sempat lagi menjengah ke Cawangan ofis di Langkawi..
masa lawatan tu xramai org kat ofis...so lawatan just singkat jer..actually nak jemput pegawainya makan malam...dah berborak-borak ckit..then we all nak beransur dan sblm balik tu...harus la mengambil gambar dulukan...hehehe...wajib tu...

so..inilah wajah we all..hehehe...



Kalau dah sampai ke Langkawi ni xsah rasanya x g kedai minyak gamatkan...heheh...
so balik dari ofis tu we all singgah kejap di Kedai Nusantara Maju utk beli minyak gamat..umie x beli pun sb stok minyak gamat banyak lagi sb sblm ni mr. hubby pernah order kat kawan dia time g Kedah hari tu...


ada sesiapa yang x pernah tengok tongkat ali??
rasanya umie baru 1st time tengok tongkat ali ni...besar gak batangnya...



ni pulak botol minyak gambat yang terbesar yang umie pernah tengok...kalau 1 kampung pakai minyak gamat ni pun xkan habis punya..hehehe...sayang betul..umie dah masuk dalam bas..n bas nak gerak baru terperasan botol ni..kalau x ramai-ramai turun nak bergambar ngan botol ni...heheh..

okaylah next n3 ada lagi pasal Langkawi tau..u all jgn jemu dulu sb umie ada pengalaman menarik nak kongsi ngan u all lepas ni okay...


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...