Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, January 07, 2012

Donut 2kali

Assalamualaikum


Hari ni.. Masa umie byk dihabiskan di dapur jer.. Dan hari ni dah byk kali gak umie update blog mcm dah xda kerja kan.. Huhuhu.. Gambar kat bawah ni adalah donut yg umie buat hari ni.. Actually umie memang minat makan donut.. tp kdg2 xsedap kat tekak umie.. Lagi pun wat donut ni senang jer sb lagi pun umie xsukat semua bahan tu tp ilut dan umie jer... Hehe... Boleh? Skrg ni umie tgh masak untuk makan mlm yng simple jer.

Nasi putih
tomyam sayur
ikan kembong goreng
tempoyak cili

Ok, umie xsabar dah makan ni.. Chaw dulu yer..










No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...