Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, October 17, 2011

Addicted cerita Korea

Assalamualaikum...

dah lama x postkan n3 kat sini...
kelemauan melanda dan ketagihan pun ada gak..
ketagih tgk cerita korea..

umie start tgk cerita korea ni sejak thn ni dan paling teruk sekali sblm puasa hari tu...
balik rumah tgk drama korea...sampai mr. hubby pun tengok sekali..
almaklumla rumah tinggal berdua jer...

umie bukan tgk drama latest jer..drama lama pun umie tgk gak..dan umie x pilih pelakon..
xda lah pelakon feveret..just suka-suka gitu jerla..kdg2 muka kenal tp xtau nama..hahaha..

dan umie sampai x perasan pelakon Lee Da Hea ni berlakon dalam 2 buah drama yang umie tgk minggu lepas...habiskan 1 drama dalam 1-2 hari jer(16-25 episod)..hihihih




nilah Lee Da Hea dalam drama Hello Miss...


ni pun dia gak dalam drama Miss Ripley...

1st umie tgk cerita Miss Ripley dulu then nama sebenarnya umie pun xtau...dalam cerita ni dia berlakon sebagai Jang Mi Ri...
then dah tgk drama Hello Miss tu umie terfikir gak..mana umie tgk muka Lee Da Hea ni..rupa2nya umie tgk dalam drama Miss Ripley...hehhee...
dah byk sgt drama tengok sampai dah x ingat dah..hehhehe

u all suka tgk drama korea x?

2 comments:

  1. saye sangat suke..
    baru2 ni tegk heartstrings, babyfaced beauty & skrg tgh tgk protect the boss..suke tgk cite yg kelakar.. dah tengok secret garden?? best sangat cite tu wajib tgk.. OST hearstrings sumer best2 tau..

    ReplyDelete
  2. mek suka nangga le da hae yaacting..lucu jak..comel gik ya

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...