Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, July 21, 2011

Mr. Hubby buat,,

Assalamualaikum...

Berminggu-minggu dah x update blog ni..
sori la u all..lately agak bz sikit start dari bulan 6 hari tu hingga la bulan 7 ni..ada 3 kursus nak kena settle..tu sb nya blog pun x terhirau..nak update status kat fb pun x menyempat...

n3 kali ni n3 basi dah..hehhee


kalau dah hujung minggu..bermalasan di rumah dan bangun pun agak lambat..so..jadi xtau nak masak sarapan pagi..so..biasanya mr. hubby yang akan offer nak masak utk sarapan...

so..gambar kat atas tu adalah sarapan yang mr. hubby sediakan.

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...