Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, June 06, 2011

Setiap kali keluar..mesti makan... ::D'Arab Cafe::

Assalamualaikum...

u al dah makan tengahari...
hari ni tadi umie keluar ngan puan (Puan Faridah) ke Intan Jalan Elmu..
setaip minggu ada jer keluar ofis..minggu lepas pun ada gak..
dan minggu ni pun ada lagi..dekat nak wat kursus ni memang kerap gak keluar...

balik dari Intan dah tengahari dan masa nak lunch pun dah dekat..alang2 dah nak balik ofis..singgah makan terus ke tempat feveret suami puan..
iaitu ke Nasi Arab di D'Arab Cafe...
.
.
.
.
.
.
.

cafe ni kat bawah Masjid Putra..sesiapa yang pernah pergi tu mesti tau mana letaknya cafe ni..
owner cafe ni melayu tp tukang masaknyer org arab..
dari mana umie tau sb puan bagi tau umie..hehhe..then tadi time we sampai jer..owner cafe tu tegur puan sb dah selalu sgt makan kat situ...


ni menu umie akan tengahari tadi...so far..makanannya ok la..yang memang x lari dari masakan arab ni adalah..nasinya memang byk..terpaksa gak habiskan sb org belanja..
hehehe..thanks puan..

kalau sesiapa nak g try boleh la try...




2 comments:

  1. Salam kunjungan, blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. lamak sik pergi ke cafe dibah ya, dolok selalu juak hj rahman ngembak ke sia

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...