Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, June 13, 2011

Musim org kawin..belek gambar kawin...

Assalamualaikum...

hari ni anak-anak dah back to school...
jalan pun dah start jammed balik dah...

hari ni umie berpuasa....sepanjang perjalanan dari rumah umie lelapkan mata kejap sb lepas sahur tadi mata x leh nak tido...alhamdulillah..hari ni mr. hubby pun berpuasa gak...biasanya kalau umie puasa dia akan berpuasa sama...kadang2 dia lak yang ajak umie berpuasa..alhamdulillah..bersyukurnya mendapat suami seperti tu..

mlm tadi belek-belek album kawin 2 th lepas...
sungguh byk perbezaannya...memang ketara...
berbeza dari berat badan toksah kate..lagi la ketara...
bila la nak kurus ni...

tpkan yang peliknyer...gambar kat bawah ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jap..scroll lagi.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



gebus, montel dan runcing x? hehehhe

sekarang ni....jari umie dah kurus berbanding yang dalam gambar ni...
entah kenapa jari jer kurus lepas kawin ni..kot-kot la..jari byk gerak berbanding anggota badan yang lain kot...hehhe

mak umie gelak jer tengok jari umie tu...gambar ni bukan sb di edit yer tp memang jari umie sblm ni montel jer..mcm ulat mulong a.k.a ulat siat...try search la kat google..mesti tau ruper ulat tu macam mana...hehhe..
kalau malas nak search kat google..meh tengok kat bawah ni...hehhee
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bawah lagi...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

thanks to en google...

ni lah rupernyer ulat mulong atau ulat siat...



2 comments:

  1. teringat kenangan jadi raja sehari nak umie..hihihihi...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...