Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, June 03, 2011

ice cream cake utk birthday....dari Baskin Robbin..

Assalamualaikum...

1st time makan ice creamd ari baskin robbin...
b4 ni just llau jer..xda la terliur sgt nak makan...hehhe..

so tghari semlam balik dari Akademi dari Jalan Duta..umie dan Pn Faridah singgah ke Alamanda..
dia kata nak beli ice cream cake yang dalam iklan tu..nampak sedap katanya..umie pun x pernah makan..dia teringin nak makan katanya...lagi pun pada awalnya dia x bagi tau pun nak beli tu untuk birthday seseorang..hehhe

sampai Alamanda..terus terjah Baskin Robbin...
terkejut gak sekejap tgh harga kek tu...
hehehe...




ni harganya rm138.00..yang ni butter peacan..



yang ni pulak coklat chip ke apa ntah..x ingat..hehe...harganya pun x ingat..
kalau campur 2 kek ni lebih kurang dalam harga rm27+.00 gitu dan blm termasuk gov tax lagi tu...waaaa...murah rezeki Pn Faridah...

birthday kek ni sempena harijadi Puan Muznah, En. Azman, Rashidah dan Mohd Afif...harijadi utk bulan 5 dan bulan 6..
nilah wajah org yang disambut...yang pakai tudung pink tulah Pn Faridah yang sponser semua kek tu..murah rezeki dia...alhamdulillah..rezeki dia..suami dia pun berpangkat tinggi gak...



nilah ruper ice cream kek tu..sila jgn terliur..kalu nak beli tu..g lah tong-tong ngan kawan...boleh konsi ramai2..hehhe....nanti boleh jemput umie sekali..hehhehe



10 comments:

  1. Salam menjenguk sedapnyer kek itu...

    marilah join kontest blog saya dan marilah beli brooch di blog saya :
    http://fasham87.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah terliur rsenyer.
    sedapnyer kek akak tuh.

    ReplyDelete
  3. kek nya nang mahal²..tapi nyaman. cuma mun mok beli kei opis..sigek sik cukup..hahaha...

    ReplyDelete
  4. boleh la beli untuk bday ajak..hehehe

    ReplyDelete
  5. @tiha

    just jenguk jer..cuci mate...hehhe

    ReplyDelete
  6. @mummysyafie

    yalah tek kak...kmk diat harga pun nang berbaloi la ngan rasanya...hehhe

    ReplyDelete
  7. @Ayuraza

    boleh-boleh...ada gak yang kecik ckit..

    ReplyDelete
  8. sedapnyeee...macam mengidam pulak..hehhehehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...