Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, June 02, 2011

Anak saudara Aznil Hj Nawawi kawin....

Assalamualaikum...

Sabtu lepas..
ada kenduri kawin adik kepada Pen. Pengarah Cawangan umie tp syg umie xdpt nak g sb mak ngan makcik ada kat rumah...

pegawai tu dulu bekas ketua unit umie time umie still kat bawah Unit Perjawatan lagi...
sekarang umie dah pindah unit peperiksaan pulak..tp sometimes ada gak berhubung ngan dia gak pasal waran perjawatan sblm ni...

alahai..menyimpang ke lain lak tajuk dan isi kandungan n3 ni..hehhe...sorrriiii....

ok..pasal majlis kawin tu...
actually..yang kawin time majlis tu adalah anak saudara kepada Aznil pengacara popular tu...pengacara tom tom bak, pengacara Akademi Fantasia tu...
aznil ni beradik ngan bapa pengantin perempuan...
sesiapa yang ada ke majlis tu kat presint 18, putrajaya tu..adalah nampak Aznil g kenduri tu sb ada beberapa kawan ofis umie nampak...

yang menarik nyer..sepanjang dah byk kali g kenduri kawin ni..baru pertama kali umie tgk org buat gift utk tetamu buku Asma'ul Husna ni..



ni la rupa bentuk buku tu...menarik kan...


inilah isi kandungannya....

nanti sesiapa nak wat majlis tu..boleh la wat gini gak...




1 comment:

  1. ada orang merik surah yaasin juak umie. mek selalu dapat.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...