Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, June 15, 2011

Banda Hilir, Melaka

Assalamualaikum....

Actually...umie ke Melaka ni dah byk kali gak..umie g ngan member dan kali ni trip ke Melaka bawa mak umie yang teringin nak pergi ke sini..so wishlist dia dah tercapai dah nak sampai ke Melaka...Alhamdulillah...



time sampai ke A Famosa ni..bukan terus ke sini tp boleh dulu duduk kat Taming Sari tu tp x naik pun Menara Taming Sari tu sb mak umie takut tinggi...lagipun dia ada darah tinggi..hehhe...tp org toksah kate ramainyer...beratur nak naik...


hehhee..mak umie sengaja bergambar gitu depan meriam tu...hehhe..
pandai gak mak umie posing kan..hehe



dah masuk lak umie..tergelam dua org kat tepi..hehhehe...



mak umie asyik jeling jer beca kat situ...last2 umie soh la diaorg berdua naik dan umie dan mr. hubby jalan kaki..tp dia kata x nak naik kalau umie dan mr. hubby x naik..kesian la pulak kan..
terpaksa la naik 2 beca..

umie dan mr. hubby naik satu beca...nasib baik la abg bawa beca tu kuat lagi perkasa walaupun kurus keding...bawangkan lah nak bawa 2 org yang sama besar...kalau campur berat umie dan mr. hubby lebih kurang 200 kg..hehhee...u all larat x nak bawa..hehhehe

balik dari Melaka terus ke muar lak..
Muar Bandar Maharani...



4 comments:

  1. Cak gambar ktk ya.. Kmk da pegi sia juak reya tp kmk sik sempat upload lam blog.. lak lah kmk mok juak update lam blog hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. baru sekali pegi melaka ..huhu

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dan kjg bls Umie...thanks ya sudi masuk dapur sempoi akak tuh...Waaa pi Melaka eh baru ni...best kan..akak pergi cuti hujung thn baru ni...manusia punya ramai, byk tempat lgk kena discover..baru sonok..x puas jalan.

    ReplyDelete
  4. zana suka melaka!!! 5 thn duduk melaka mmg best!!

    p/s: nice blog dear..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...