Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, May 26, 2011

Sepupu kawin di Kedah

Assalamualaikum...

nilah tujuan umie ke Kedah..sambil-sambil bawa mak g jalan-jalan...
umie g kenduri sepupu umie yang bekerja di Kedah

Majlis di diadakan di Old Village Homestay..
we all ni dari belah pihak perempuan...
ni bukan majlis bertandang tau..tp majlis di pihak perempuan..
mak ayah sepupu umie datang dari Sarawak
dan majlis menyambut menantu utk pihak lelaki lak insyaAllah lepas raya...
temanya hitam, putih, krim, silver
ni meja makan beradab..



actually sepupu umie ni inspektor polis..yang perempuannya tulah sepupu umie..
suaminya pulak org biasa, kerja sendiri...
pelamin


ni pulak upacara berjalan di bawah pedang..kalu kerja ngan pegawai beruniform ni..
memang akan ada upacara berjalan dibawah pedang ni..
kalau lah pakai baju beruniform ni..muka nak senyum pun susah..serius jer..hehhehe

sampai jer kat meja makan tu..terus potong kek...
barulah penngantin duduk....
dan ahli keluarga pengantin pun ada sekali...

umie doakan semoga kalian bahagia hingga ke alkhir hayat...amin....



p/s: auto publish jer...

2 comments:

  1. oo..nya dah diam disinun ka? sik nya molah tuk majlis ompuan di mukah owh

    ReplyDelete
  2. @mummysyafie

    nya kerja cnun jak..lepas raya lak bru molah belah rempuan...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...