Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, May 25, 2011

Alor Setar, Kedah..

Assalamualaikum..cuti hujung minggu..
3 buah negeri umie n family pg..family nya ada 4 org jer..naik 1 kereta jer ke Utara Semenanjung Malaysia iaiatu Kedah, Perlis dan Pulau Pinang



ni adalah kali ke 2 umie ke Kedah..kali pertama atas urusan kerja dan kali ni saja-saja nak pergi bawa mak jenjalan dan g kenduri sepupu umie yang kawin ngan org Kedah...



ni Menara Alor Setar..makcik n mak nak gak bergambar kat sini..


dan yang ni..umie mak n makcik lak..ktorg bertiga yang sakan bergambar time matahari panas terik memacak di atas kepala...hehhehe



time g kenduri tu jumpa lak ngan sepupu umie yang memang dah bermastautin kat sana...kak tini namanya...dia pun ada blog..nak tgk blog dia...Qaseh Tinie.

time kat Kedah ni xda lah nak sakan berjalan tp..memandangkan mr. hubby ada last minit plan nak buat..so..we all terus terjah tempat tu jer..perjalanan ke situ pun dah ambik masa 2 jam..nanti umie ceciter k..hehe..dan pasal majlis kawin sepupu umie tu..nanti umie wat n3 lebih lanjut...



2 comments:

  1. wp sy org kedah tp jrg sekali nk pegi alor setar..sbbnya kulim sgtlah jauh nk kesana kalo tiada sebab..ekeke

    ReplyDelete
  2. @MrS. F!zA

    yerlah kan fiza..better ke penang...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...