Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 25, 2011

Tudung..tudung..saper nak beli tudung..

Assalamualaikum....

hai u all...baru ada masa nak update blog...
kat rumah x sempat nak update sb aktiviti mengemas x habis lagi dan coverage DIGI pun slow kalu online kat rumah...

so...ni umie nak update pasal tudung ni sb dah beberapa bulan bisnes tudung umie tergendala kekap sb pindah rumah...

so kepada sesiapa yang berkenan nak p tnegok tudung tu..meh terjah ke blog..
http://boutiquedmerau.blogspot.com atau ke fb: merau collection
just click pada link tu jer ok...

harga yang dipamerkan tidak termasuk kos penghantaran okay...


ini adalah inner jersey..kain lembut, selesa dan tidak panas..
lebar adalah 27cm dan akan berbentuk muncung...

ni adalah Tudung Denim
diperbuat daripada kain Denim lembut.
sgt selesa dan tidak panas..

untuk maklumat lanjut..sila layari seperti link di atas okay...check it out...



1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...