Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 25, 2011

Rezeki hari Isnin

Alhamdulillah...

hari ni isnin..mesti ada yang berpuasa hari ni kan..samada puasa sunat atau puasa ganti..
kita dah nak sampai penghujung April dah..umie pun x habis ganti lagi puasa ni...insyaAllah..akan habiskan puasanye tu nanti...

hari isnin..mesti yang ramai monday blueskan...tp rasanya hari ni x kot..mesti ramai yang happy sb hari ni payday..hehehe

umie lak..semangat lak nak g kerja hari ni..walaupun rasa mcm x cukup jer 2 hari cuti di hujung minggu...
alhamdulillah..hari ni memang betul2 murah rezeki...

pagi-pagi dah dijamu dengan tart

kuih tart ni kak ain buat..dah 2x dia buat then bawa g ofis..biasanya x sempat nak snap gambar dah ngam dalam mulut..ni pun tadi dah bis makan 2 biji baru teringat nak ambik gambar..then harusla pinjam dulu tart shidah punya untuk ambik gambar...kak ain ni memang rajin buih kuih, coklat ker..kalu dia try sesuatu mesti diakan bawa lebih ke ofis..alhamdulillah..murah rezeki dia...


lepas tu...we all 1 cawangan dapat cenderahati dari Jogja..
ni zue a.k.a pengantin baru bagi..
dia baru balik honeymoon dari sana..thanks zue..comel jer keychain ni...


time tengahari tadi pulak dapat lak coklat ni..
biasa nyer kain jer yang rajin nak wat coklat ni..
tp kali ni..coklat dibawa khas oleh Encik Shawal a.k.a C3...
sedap...rasanya sblm ni pun dia pernah gak bawa kek coklat..
isteri dia pandai buat...tengok kat fb dia pun meriah ngan makanan jer..hehhee
thanks Encik Shawal..semoga murah rezeki....

ok..kepada semua yang dah bagi coklat, tart, keychain dan ada yang secara langsung dan tak langsung tu terima kasih byk-byk lah yer..semoga u all semua dimurahkan rezeki..amin...




No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...