Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, April 26, 2011

Since Tadika memang dah ada dah...

Assalamualaikum....

morning u all..
dah sarapan...
umie pun dah sarapan dalam kereta tadi..otw ke ofis..makan roti butterscotch jer sambil minum air masak..hehe

time balik kampung hari tu..umie terkejut tengok gelas yang umie pegang kat bawah ni..


usia gelas ni dah puluh tahun dah..since umie tadika lagi dah gelas ni memang dah ada..
u all bayangkan lah..sekarang ni umur umie dah nak cecah 30 years..tadika umur 6 thn..so tolak kat situ..dah 24 thn gelas ni..itu x kira lagi sblm tadika gelas ni dah wujud...

gelas ni ada byk jenis corak dan gambarnyer..
my sis still simpan lagi gelas ni dan conditionnyer still okay..
hari tu balik..ada gak la guna gelas ni sb kalu minum air panas...airnyer akan cepat sejuk..sb plastik..kalu guna gelas kaca memang lambat nak jadi suam airnye tu..

umie ada gak bagitau mr. hubby yang gelas tu memang gelas khas utk budak-budak minum time usia umie umur 6 thn..x sangka pulak gelas tu still ada...terimbau rasa kenangan lama time kecik-kecik...



4 comments:

  1. wah.. so sweet... bestnyer zaman kanak2 kiter kan :)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan... ktk org melano ka sis? kmk tok bapak mek melano, org igan... hehehe... nice blog.. :)

    ReplyDelete
  3. haah..cawan ni tahan giler..plastik dia pon tebal berbanding cawan skg nih kan..

    ReplyDelete
  4. @noie

    hehhee..bestkan zaman budak2 ni...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...