Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, April 26, 2011

Ada sesiapa dari BSE?

Assalamualaikum....

eee..geram jer rasa ni...ada sesiapa blogger dari BSE a.k.a Bandar Seri Ehsan x?
aduh....fed-up jer rasa tengok coverage internet kat sini...kalu on jer lappy...rasanyer nak setengah jam nak loading jer..

Ya Allah..rasa hilang jer sabar ni...nak update blog pun susah ni..lagi2 kalau yang ada gambar...gambar dah upload tp x kuar lak ni...menyampah dan sakit hati tahap gaban muka hijau pun ada ni..

sekarang ni umie guna DIGI sb sini coverage DIGI ok sikit tp kalu CELCOM..ya MasyaAllah...sabo jer la...tp dah guna DIGI ni nak tgk internet pun semput gak ni...

umie dah xtau nak wat mcm mana...kalu nak update guna Nokia E72 pun umie x reti..mcm xboleh nak taip jer ni....

tolonglah..kalu ada sesiapa yang boleh tolong tu..tolong selesaikan masalah umie ni..




No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...