Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, April 27, 2011

MRS FIZA GIVEAWAY

Assalamualaikum...

dah lama x join giveaway..
sb apa??? sb selalu x bertuah..hehhe..
tp bbyk2 giveaway yang umie tgk..giveaway yang fiza buat ni la paling sonang..hehehe..
kalu sesiapa nak join tu meh la join..sonang jer...


just click pada banner utk website nyer..

kalu sesiapa nak join giveaway ni..just buatkan n3+letak banner jer...
xyah susah-susah nak tampal segala bagai kat site bar tp kena la follow blog nyer ok..

jgn lupa tinggalkan link n3 dan tarikh tutup penyertaan adalah pada 18/5/2011 jam 3 petang...
jgn tunggu lama-lama...nanti tangguh-tangguh..terlepas lak..baca n3 umie ni p terus buat..hehhe...

hadiahnyer dapat FM..

p/s: fiza...umie nak FM handbag tu boleh? sb umie dah ada FM kasut tumit tinggi..hehehhe..



2 comments:

  1. hahaha nak handbag ye blh lgkapkan dgn kasut..ekeke..

    tq sudi join! gud luck =D

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...