Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 18, 2011

Karnival Mesra Belia Sarawak

Assalamualaikum...

stp tahun kalu balik kampung xpernah pun sembat nak g apa2 pesta atau kanival di kampung..
Pesta kaul pun umie xpernah tengok tau...

tp balik bulan 3 hari tu..sempat gak la umie balik tengok karnival tu...


ni model untuk bunting tu..hehhe...
dan model tu pulak salah seorang nyer tgh "bunting"...heheh..padanlah tu..
yang baju kelabu tu anak saudara umie...suka tengok pemakaian dia time pregnant..
ada dress pjg yang dari jenid kain cotton tu..
umie pun ada belikan utk dia sehelai..sb suka tgk org lain pakai lawa..apa salahnya belikan untuk dia..sekali sekala mak su nyer balik...


sebelah petang nyer ada acara nyanyian oleh artis dari KL...ada Claudia..Fiq..saper lagi hari tu..yang umie nampak 2 org ni jer..ada lagi org lain cuma umie xingat lak..heheh...
abaikan sampah sarap tu...lepas karnival tu ada lak aktiviti gotong royong...



pertandingan futsal..
yang wanitanyer gagah perkasa jer..hehe..badan mcm org laki...
bagus2..semangat sukan tu penting..heheh



dalama pada masa yang sama..umie pun buka gerai jual tudung..
umie kesian tgk org kampung sebenarnya..lagipun brg umie bawa sendiri dari KL so..
harga pun ikut harga KL dan mampu untuk org kampung beli..
dan umie wat clearance stock..memandangkan anak saudara umie dah pregnant anak ke 3..so..kena stop jap bisnes tudung kat kampung..kesian lak dia nak g kutip hutang nanti..hehehe..
alhamdulillah..pulangan pun lumayan..kalu x cut harga..lagi lumayan..$$$$$...hehehhe


p/s: ni auto publish jer..xsempat nak buat..minggu ni minggu jaga exam kat PICC..umie jadi urus setia..so auto publish jer lah yer...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...