Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, April 15, 2011

Suka tengok permadangan dari dalam belon...

Assalamualaikum...

saper xpernah naik kapal terbang sila angkat tgn seperti usop hantu kak limah balik rumah..hehhe..Belon tu maksudnya kapal terbang..kalu kat sarawak dipanggil belon...kalu kereta dipanggil motor..hihihih

umie kalu dah naik flight..kalu dari Kl-Sibu tu ambik masa 1 jam lebih la..penat gak la duduk dalam kapal terbang ni sb xleh nak gerak g mana-mana...
lepas tido..makan..dan tido lagi...

kalu duduk tepi tingkap tu lagi best..
ada 1 part tu kita akan tgk laut jer kat bawah..kdg2 tengok awan..
tengok awan rasa mcm nak sentuh jer..

time balik Sarawak hari tu umie ada gak ambik beberapa gambar nak tunjuk kat u all...



time ni masih dekat lagi ngan KL...awal berkepul-kepul gitu...


tengok la sungainyer..ada besar dan ada kecil..



gambar ni umie x sure kat mana...ada 1 perkampungan..


ni pun sama...
rasa mcm tengok usus dalam perut jer ni..hehehe....
ada bran ker nak tengok bawah?
mau nyer u all gayatkan...belum tengok lagi kelajuan kapal terbang ni bergerak mcm mana...duduk dalam tu xla terasa sgt laju nyer..dah pilot tu sebut sampai ratusan km/j..cuak jugak..

kalu cuaca x elok lagi la terasa nak luruh jantung ni...hehehe...




2 comments:

  1. kamek jarang dapat ndiat view tok dari belon ummie. sebab dak nembiak dah mereserve dolok seat tepi cermin

    ReplyDelete
  2. @mummysyafie

    kmk mun balit ke sarawak memang selalu dapat rah tingkap tp mun balit kl selalu jak tengah..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...