Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, April 22, 2011

Betul-Betul Lawas

Assalamualaikum....

dalam n3 sblm ni mengenai Alpha Lipid

umie dah beli dah susu ni...
setakat ni perubahan yang umie dapat rasakan adalah...tidur memang nyenyak la..hehehe
then..memang lawas giler...

b4 ni bukan x lawas tp lawas tp lawas kali ni lain la..hihihi
sarapan pagi umie kat rumah sblm g kerja minum susu ni dulu..sampai ofis kira-kira jam 720 pagi dah sarapan pagi..biasa umie makan kuih ataupun nasi lemak rm1.30 1 bungkus jer...
dalam masa setengah jam garenti umie akan g toilet..hehehhe
sblm tido akan masuk toliet sekali lagi...

ni dah 3 minggu umie minum susu ni dan rutinnya still sama...
then...umie ada sakit kat buku lali sebelah dalam...
minggu ke2 umie minum..ada rasa denyut-denyut..
diaorg kata biasanya susu ni akan bertindak balas ngan kat mana kita sakit..memang ada rasa...
denyut tu buat umie rasa ngilu..hehhe

ada sesetengah blog yang umie baca..ada yang sarankan minum setengah sudu jer susu tu takut tak tahan rasa sakit...tp kalu umie...nak je tuang byk2..hehe..dah la susu tu mahal..rm180.00 utk 1 tin...kalu sikit sgt xda rasa susu..tawar jer..umie lagilah boleh lak tahan nafas sb bau vanila susu tu umie x suka....

dengar kata gak..kalu sesiapa yang ada darah tinggu tu boleh la try susu ni..memang ada kesannya..umie pun nak try gak lah..umie ni darah dah atas border dah..
nak kata darah tinggi kadang2 check 120..kdg2 140..x menentu..hehhe..

yerlah..kita berusaha jer nak mengubat penyakit..
try jerlah..yerrrr...



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...