Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, February 22, 2011

Tempahan Tiket kapal Terbang

Assalamualaikum....

syok la skrg ni..Air Asia byk wat promosi
tp syg umie dah burn tiket balik kpg umie naik firefly dan airasia sb tukar tarikh balik..nasib baik la tiket kira murah la jugak..2 org RM156 pergi balik naik firefly...

pagi tadi umie buka airasia..
punya la BEE tu kuar banyak kali..
ramai bena org nak g check tiket..tahun ni tahan melancong ker? hehehe

umie lak tolong kawan belikan tiket dia nak datang kl..
nak jumpa suami dia..itupun tiket utk bulan 12 nanti..awal dah belikan..
kalu x jadi burn jerla..heheh


cuba u all perhatikan harga tiket kat atas tu..hehhe...
maha giler....
actually sistem ada hang ckit..umie pun terkejut gak tgk harga tiket mahal tu..
org nak g bangkok pun x semahal tu..hehe...ni dah cecah 1,500.00-2,500.00
kalulah harga mcm tu..bertahun2 nak kumpul duit byk tu nak balik Sarawak..hahah..kalu guna rupiah tu ok ckit..hhehe

tadi umie dah wat pembayaran tp statusnya menunggu....pembayaran still floating lagi ni...
nak call Airasia suruh wat chat jer tp nak menunggu turn pun lama....

mula2 ada 90 org lagi dia nak layan..

sekarang ni masih ada 38 org lagi..dah nak sampai 1 jam dah ni....
mcm mana ni????



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...