Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, February 22, 2011

Saper pengguna DIGI!!

Assalamualaikum....

ada sesiapa yang guna DIGi x?
nak tau la komen u all pasal DIGI ni..
umie dah try guna celcom..maxis pun dah..skrg umie memang guna celcom sb kampung umie coverage utk celcom ni memang bagus...

so..sblm umie nak tukar line ke DIGI ni nak tau gak la pasal DIGI ni..bukan apa...
xlama lagi umie dah nak pindah rumah...dan umie di maklumkan yang DIGI kat kawasan tu memang dia cover...so..umie dah try dah celcom..memang susah nak dapat...yg ada 1-2 bar jer...
kalu maxis susah sgt nak dapat lak...

dah la sekarang ni umie dan mr. hubby memang pakai broadband celcom...
bukannya apa ada 2 broadband ni..senang kalu g outstation...kalu umie tinggal kat rumah sorang2 pun x boring..tp sblm ada 2 broadband ni memang mesti mr. hubby yang mengalah jer..umie jer yang selalu bawa broadband tu...hehehe...

kalu memang DIGI full cover kat situ..so..satu broadband akan burn jerla nak ambik DIGI punya broadband..so..petang karang nak g
rumah baru tu nak test coverage DIGI kat sana...
umie dah try on broadband celcom memang x leh nak g langsung...

kalu sana memang betul2 DIGI cover so..
mb nombor hp pun akan tukar gak memandangkan umie dan mr. hubby memang pakai 2 nombor stp sorang...1 prepaid dan 1 postpaid...hehehe..




kalu ada org nak share pasal DIGI ni kat umie dialu-alukan la yer..
sblm umie pilih utk tukar ke DIGI...



6 comments:

  1. sejak dua menjak ni, dh nyampah ngn celcom berukben..huhuhuh

    ReplyDelete
  2. @Adlina Husaini ingat nak wat mcm tu..tp rumah yang umie nak duduk tu broadband celcom memang xblh nak online langsung..

    ReplyDelete
  3. umie, mek dirumah kei digi. mun celcom or maxis nang lembab kali jak

    ReplyDelete
  4. @J.M.R

    tulah..makin teruk jer rasanya..

    ReplyDelete
  5. @mummysyafie

    yalah tek kak..mun kmk dan pindah ke banting kelak..mun line DIGI ok..kmk memang akan tukar ke DIGI.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...