Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 21, 2011

Sikit nyer....

Assalamualaikum....

Menonton tv sambil mengupdate blog...
kesiannya blog umie ni..bulan 2 ni memang kurang umie update blog...
bulan 2 nak sampai ke penghujung dah ni...
xkanlah nak wat 10 n3 dalam 1 hari..

disebabkan dah ketandusan idea dan amat bz time ni..blog pun terabai..nak update status di fb pun x sempat...entah bz apalah tu..
tp lately memang bz gak..
start bulan depan umie makin bz..bertambah dah kerja..memandangkan kawan 1 unit umie nak bersalin..so umie kena replace kerja dia selama 3 bulan....lama tu...nak bercuti pun x boleh...nasib baik dah plan nak bercuti awal ni...

yessss..bulan 3 adalah bulan utk holiday...yahooooo...
balik kampung..yea..yea..yea..balik kampung..hati girang....ooopsss..terlebih sudah....

alahai..keluar tajuk lak ni....hehhee

actually..umie tengah mengumpul idea nak wat contest teka gambar tu..tengah nak pilih hadiah...
then nak plan nak wat contest kali ke 2 sempena Anniversary umie ke 2 tahun....
so u all tunggu jerlah contest tu nanti k...

oklah..nak sambung wat kerja kat dapur jap..
umie tgh masak nasi lemak nak bekal esok..dah lama dah ngidam nak wat nasik lemak...
tp alhamdulillah, mlm ni datang kerajinan nak wat bekal esok utk umie dan mr. hubby...
ok..tata...titi...tutu....

gud nite...


2 comments:

  1. replace 3 bulan? wah! kaya kejap 3 bulan sebab memangku kerja. hehehe!!

    Entri Terkini : Arnab Dipijak Sampai Mati Oleh Awek Cun Yang Serius Sadis

    ReplyDelete
  2. @antudegil

    hehehe...tp kerja byk tau...makin pening la lepas ni..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...