Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 21, 2011

meh kita join...

Assalamualaikum..
dah beberapa hari x update blog..nak wat contest teka baby tu pun umie x wat lagi..
kalu x jadi wat teka baby tu...mungkin umie nak wat contest lain lak lepas ni..mb contest pasal anniversary umie bulan 3 ni ker..hehhe...
tunggu..umie akan wat contest tu nanti k..skrg tengah prepare nak letak apa kat contest tu nanti..u all ramai-ramai la join nanti k...

so..ni lak second yang umie nak habaq kat u all ni...
mb ramai dah tau pasal heartbeat ni kan..
umie biasa tengok banner ni kat blog org tp baru hari ni berminat nak join..heheh
lambat betul pick up umie pasal benda gini..hehhe

bayk u all boleh tengok kat sini..
umie pun tengah survey gift apa utk anniversary umie nanti..
tengah survey ni..hehhe

kalu u all nak tau lebih lanjut..click jer kat banner kat atas tu atau kat bawah ni...



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...