Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, February 23, 2011

Panggilan tak Hangit...

Assalamualaikum...

hai u all.dah masak utk makan mlm...
umie tengah bersenan- lenang sblm memasak..sb nak tunggu ais pada ikan tu cair..
seperti biasa..sblm nak mulakan sesuatu..kena online dulu baru hati senang nak memasak dan ni adalah 1st n3 utk hari ni..hehhehe...

hari ni tadi sibuk ckit la...kena call beberapa org untuk kursus orientasi pegawai persekutuan sabah/ sarawak dan w.p Labuan yang bekerja di Semenanjung ni...
kursus ni biasa nak bagi pendedehan tentang budaya di Semenanjung ni..mana lah tau kena culture shock lak sampai sini bagi yang 1st time jejak kaki ke semenanjung..

so...adalah seorang staff ni kena panggilan tak hangit dari umie..
sb apa tak hangit sb umie yang buat call tp bukan Fara Fauzana okay.....hehhehe...
staff perolehan yang kena soal oleh umie sb nak dapatkan detail sb nak wat kursus tu...actually kursus tu memang wujud tp umie boleh lak tanya soalan lain..lagipun dia xcam suara umie sb call pun sb official...padahal staff tu budak Sarawak gak..
kawan dia budak Sabah yang 1st umie call tu dia cam lak suara umie..then dia yang bagi idea tu kat umie suruh kenakan kawan dia ni...hehehe...

time umie tanya detail kat dia tu...boleh pulak dia mengaku dia memang ada pakwe a.k.a bakal suami org semenanjung...hahahaha....last2 umie x tahan...umie gelak....hahahha...

hopefully umie doakan yang kena panggilan tak hangit a.k.a Ct Rugayah akan kekal bahagia dan hingga ke hujung hayat bersama calonnya...amin...




1 comment:

  1. tetiba jadi takut mok ngangkat tepon..takut kenak panggilan hangit juak

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...