Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, February 02, 2011

Minum pagi merangkap makan tengahari...

Assalamualaikum....

Selamat Tahun Baru Cina u all dan Selamat Bercuti...
Hari ni umie bercuti tau..jgn cari tau kat ofis tu..tentu Mai boring kan..sb umie, shidah n afif cuti..Puan Faridah pun cuti gak...Mai dok ofis elok2 tau..jaga baby dalam kandungan tu yang nak meletop bulan 3 nanti....hehhehe...umie lak nak g Banting..melawat kawasan bersama mr. hubby...hopefully my wish come true on this Februari...amin...

so..ok..ni adalah n3 sambungan dari n3 sblm ni..
yang ni nak cerita pulak pasal we all tunggu nak sejam lebih dan dijamu makanan yang sedap dan mahal..hehhee..

so..kalu yg x bercuti tu..meh layan blog umie yang ada makanan ni sampai u all terliur..hehehe...


sblm bertolak dari putrajaya..biasanya we all akan sarapan pagi dulu...
so tempat pilihan Puan Faridah hari tu adalah Taman Warisan P16..dia teringin nak makan nasi lemak ayam kampung...nampak sedap jer..tp umie dan abg abu dah kenyang la.. sb umie sblm 8 pagi dah beli sarapan kat kafe..kena sarapan dulu walaupun dah rutin puan sblm bertolak ke sesuatu tempat kena singgah sarapan kat kedai dulu..pilihannya samada di P9, P16 atau R&R berdekatan lokasi..


disebabkan we all dah lama menunggu...
we all di bawa GT A'Famosa Resort tu untuk menikmati minum pagi...

so..umie order la air tembikai ni..my feveret tau...
puan dan abg abu minum sky just jer sb mb diaorg haus kot..umie memang bawa botol air kemana-mana saja kalu g outing sb takut haus mcm diorg..hehhehe



wah...menarik x cara dia deco mee ni..
ni namanya spagetti mamak...
dia bagi nama tu umie pun xtau tp padahal umie rasa mcm mee kuning biasa jer tp sedap..
siap ada udang cucuk lak tu..hehehe



ni pulak abg abu yang order..
nasi goreng A'Famosa
kalu saper tengok cara dia deco memang sgt menarik..
abg abu kata pun sedap nasi goreng nyer..hehhe



ni lak..Puan Faridah punya..
dia makan sandwich jer sb dia dah makan nasi time bertolak dari Putrajaya...
dia pun x larat nak habiskan sb byk..heheh..umie jamah kentang nyer jer..hehhee
so..tulah yang we all makan time minum pagi tu..minum tu pun dah dekat nak tghari..makan tenghaharinya entah kul brapa lak lepas ni...
harga toksah nak katala..memang semua variety makanannya lebih dari rm10.00...
terbeliak gak mata nengok menu dan harga..nasib baik dah gaji..then lagi bernasib baik..Executive Sale yang incharge we all tu pun dah sampai then dia la yang bayar..hehhehehhe
TQ Cik Jamilah....hehhehe


bersambung...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...