Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, December 27, 2010

Kek Birthday Nenek

Assalamualaikum....

ni N3 pertama utk hari ni....

setiap thn kalu nenk umie sambut birthday..kek biasa tempah jer kat kedai tp dah 2 thn ni kakak umie watkan birthday cake utk dia...dan setiap thn ada jerla gambarnya bersama kek birthday ni...hehhehe

kakak umie memang pandai wat kek...dia jerla yang plg rajin kalu bab-bab baking ni..walaupun dia cikgu dan mengajar di SMK Matu...tp dia still ada lagi masa nak wat kek..tempahan kek lapis dia pun x kira masa....ada jer la org menempah...




gambar kek ni anak saudara umie yang mms kan kat umie...
umie just boleh tengok jer la kek ni...merasanya jauh sekali la...

actually birthday nenk umie bulan 11 tp thn ni di lewatkan atas sb makcik umie time birthday nenek tgh jaga exam SPM..so terpaksala tukar tarikh lain...

so..inilah nenda kesayangan hamba...heheheh

happy birthday nenek...semoga nenek dipjgkan umur, dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan..amin


p/s: auto publish...skrg tgh jaga kursus kat Penmas..then jap lagi nak g Hospital Putrajaya


5 comments:

  1. Salam

    Keke pink.. sesuai dengan tema blog hehe.. semoga nenek umi sihat dan bahagia selalu. Amin

    ReplyDelete
  2. smoga pnjng umur murah rzki...amin....hehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...