Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, December 28, 2010

Marry me Mary!

Assalamualaikum....

rasanya xda apa yang umie nak taip kat sini..cuma umie nak mention yang lately umie suka tgk drama korea di channel 391 sejak beberapa bulan yang lalu then dah byk episod umie terawal sb tgk kat youtube..hahaha..aci x kalu gitu...hehhehe

now umie suka tgk drama Marry me Mary ni...

meh layan muka pelakon korea yang cute itu tp pada dasarnya umie xtau pun nama diorg ni apa..hahha...itupun search kat internet...

ada 4 watak utama...
kalu sesiapa yang mengikuti drama ni..umie lebih suka mary a.k.a Moon Geun Young tu kawin dgn Jung In a.k.a Kim Jae Wook tu..dari Moo Kyul a.k.a Jang Geun Suk
sb perangai kedua2nya sgt la kontra..hehhe




Kang Moo Kyul a.k.a Jang Geun Suk
cutekan dia..lagu dalam sountrack ni dia sendiri yang nyanyikan...
yg plg umie suka lagu "Take Me, My Bus" dan "My Precious"



Wi Mea Ri@mary a.k.a Moon Geun Young
watak utama...muka dia ala-ala puppy dog..hehhe


Kim Jae Wook as Byun Jung In
ni pun not bad gak..walaupun serius tp ok..




Kim Hyo Jin as Seo Joon
dia ni memang cantik..suka tgk dia sb tinggi..hehe

time umie wat n3 ni pun umie tgh tengok cerita ni....hehehe..best..suka..suka..suka...
mr. hubby pun suka tgok siap gelak2 lagi tgk gelagat pelakon ni..
now..umie dah sampai ke episod ke 10..xsabar nak tunggu tiap hari isnin-selasa jam 900 mlm...so..tgk youtube sampai broadband ke bar sb lebih dari 5G penggunaan dalam sebulan..hahhaa....

so..layan drama KOREA..hehhehe

5 comments:

  1. alamak kenape smue orang suke yea. haritu tqa tgk first episode bosan kot. huhu

    ReplyDelete
  2. saya pun suka story ni...masa tayangan first kat korea dah cari cite ni kat tenet...huhu ni semua sbb ada kawan intro kan..dia mmg minat korea semua cite korea yang baru nak kuarpun dia dah tahu...huhuhu ^__^

    ReplyDelete
  3. @tqaAwesome

    1st episod umie memang boring gak..entah hari sabtu ada ulangan lagi sampai episid 4 lak tu...apa lagi..tengok sampai habis la..minat la pulak..hehhe

    ReplyDelete
  4. @tiha

    iyer ker? best nyer..nanti kalu tiha tau cerita korea yang best tu jgn lupa bagi tau umie k..hehe

    ReplyDelete
  5. lamak dah mek sik layan crita korea tok umie. sik tauk nok ne crita terhangat di pasaran

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...