Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, December 25, 2010

BIrthday Puan Faridah

Assalamulaikum...

ni n3 wat u all terliuq boleh..hehehe....
xdalah..gurau jer..kalu ras terliur tu..sila ke KFC dan SR k..hhehe

so..inilah yang we all makan time lunch hari rabu hari tu....
ni adalah sempena birthday Puan Faridah..ramai yang xtau birthday dia..umie actually baru teringat gak birthday dia sb masa birthday dia 8hb Disember tu dia g bercuti ke Hong Kong dan ke China..so dia xsempat nak celebrate birthday dia kat ofis tp dia celebrate di Disneyland Hong Kong...

so u all layan jer la gambar i yer...


kek indulgence

ni cheese kek..



ayam KFC



Kacang sebagai jajan a.k.a kudap..hehhe

teringant lagi..kalu time kuar ngan puan ni kalu g jaga kursus..kalu dia tgk MCD mesti berhenti singgah sb umie suka makan MCD..termasuk la ngan driver sekali makan MCD..hehhehe

anyway...thanks yer puan..semoga dimurahkan rezeki..dipjgkan umur dan sentiasa siahat walafiat..amin....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...