Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, December 22, 2010

Boutique D'Merau

Assalamualaikum....

sudah lama tidak mengupdate blog...
ada beberapa sebab dan musabab kenapa umie x dapat nak update blog ada perkara personal yang umie xleh nak bagi tau kat sini..kalu kawan ofis tu memang dah sedia maklum tau...start dari Jumaat umie cuti hinggalah umie El pada Isnin hingga Selasa...umie xnak cerita kat sini sbb atas permintaan mr. hubby...umie pun hormat permintaannya...

byk dah umie upload gambar dlm blog tp x publish pun lagi..hehhehe....sb n3nya x lengkap..hahhaha..dan ada tag yang umie dapat pun blm wat lagi..hehehe.....

so..utk n3 kali ni..umie nak perkenalkan satu lagi blog umie...
blog ni umie gunakan utk jualan tudung umie...selain di FB Merau Collection...kat blog ni jugak la umei akan wat promosi tudung julan umie nanti....insyaAllah...harga pasti puas hati sb umie bagi harga pasaran gak..xdalah mark up lebih-lebih...ringan-ringan jer..hehehhe....

so kepada sesiapa yang berminat tu boleh la jenguk ke
>>>>>>BOUTIQUE D'MERAU<<<<<<

sekarang blog umie ni tgah wat clearance stok..so siapa cepat dia dia dapat dan stok adalah terhad...



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...