Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, December 23, 2010

Cenderahati dari Hong Kong dan China

Assalamualaikum...

N3 pertama dalam hari ni...tp entah...ada ke x n3 ke 2 atau ke 3 utk hari ni....tengok kerajinan dan kesibukan..kalu rajin dan x sibuk tu boleh la update benda lain lak..heheh...

ok..nilah second cenderahti yang umie dapat dalam bulan ni...
yang pertama sekali hari tu cenderahati dari Spain..
dan yang ni pulak dari Hong Kong dan China...

Actually..semua brg ni KU(Ketua Unit) umie yang bagi iaitu namanya Pn. Faridah binti Osman..
KU umie ni baru lagi kat Bahagian umie..xsampai pun setahun lagi....
mana-mana dia pergi mesti ada jer cenderahati dia bagi...lagipun di unit umie ada 3 org jer...
kitaorg bertiga umie, mai n afif jerla yang dapat lebih sikit dari org lain...

kalu dia jadi urus setia dgn puan ni memang best..PR dia memang bagus...


ni baju i ♥ HK (Hong Kong)



ni pulak beg..sesuai utk letak alat make up tp syg umie x bawa make up dan x pakai make up.. umie just letak duit, syiling, hp pun boleh tetak 2-3 bijik dalam ni..hehhee

ni pulak keychain..ni dia beli di time g Disneyland Hong Kong..dan time dia pg sana tu adalah time birthday dia....org lain just dapat bekas hp tu jer..itu pun dia beli kat sana..katanya murah...hehehe...

bukan setakat ni jer dia bagi...lunch semalam pun dia belanja makan KFC dan Kek SR...so n3 tu nanti umie wat lah yer..hehehe....

2 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...